TOP 5 'sparen zonder voorwaarden' (overzicht)
1,75% Knab: Knab Flexibel Sparen
1,70% Zwitserleven: Internet Sparen
1,65% ICBC: Spaarrekening *
1,65% Argenta: Internetspaarrekening *
1,65% Nationale-Nederlanden: Internetsparen
deposito 1 jaar
2,10% NIBC Direct
2,00% Anadolubank
2,00% Demir-Halk Bank
deposito 2 jaar
2,25% Anadolubank
2,20% NIBC Direct
2,20% Knab
deposito 3 jaar
2,55% Bigbank
2,30% NIBC Direct
2,30% Anadolubank
deposito 4 jaar
2,80% Bigbank
2,40% NIBC Direct
2,40% Demir-Halk Bank
deposito 5 jaar
3,05% Bigbank
2,60% Demir-Halk Bank
2,60% NIBC Direct
deposito 10 jaar
3,70% Bigbank
3,40% NIBC Direct
3,30% Zwitserleven

Nieuw ontwerp en nieuwe functies Rekeninginfo.nl

10 augustus 2011

Regereedschap

Vaste bezoekers van Rekeninginfo.nl is het al opgevallen. De site heeft deze zomer een grote make-over gekregen. Het nieuwe ontwerp is echter nog niet helemaal klaar. De komende tijd zult u dan ook regelmatig nieuwe functies en andere verbeteringen tegenkomen.

De redactie van Rekeninginfo.nl probeert het gebruiksgemak voortdurend te verbeteren. Het kan hierdoor gebeuren dat de site of een bepaalde pagina er even vreemd uitziet. Waarschijnlijk is onze technische medewerker of webmaster op dat moment een verbetering aan het implementeren. Indien een pagina langer dan enkele uren niet correct wordt weergegeven of wanneer u op een ongebruikelijke melding stuit, dan is er mogelijk een fout gemaakt. Het wordt zeer gewaardeerd indien u hiervan melding doet bij onze redactie. Natuurlijk kunt u ook feedback geven of een suggestie doen. De Rekeninginfo.nl redactie is te bereiken via email of Twitter.

Veranderingen aan Rekeninginfo.nl
Een opvallende verandering waarmee wij het u makkelijker maken is het toevoegen van de uitklapbare menustructuur aan de bovenkant van Rekeninginfo.nl. Deze menustructuur bevat dezelfde onderdelen als het menu dat u aan de linkerkant ziet. Welk menu u gebruikt is dus vooral een kwestie van smaak.

Naast de menustructuur is ook de url-structuur aangepast. Hiermee wordt de lokatie van de pagina bedoeld die u terugvindt in het adresvenster van uw webbrowser. De nieuwe url-structuur is eenvoudiger leesbaar, waardoor u sneller de voor u relevante informatie terugvindt.

Deelt u graag interessante nieuwtjes of informatie met uw contacten op ‘sociale media’ als Twitter en Facebook? Delen van de informatie of pagina’s van Rekeninginfo.nl is nu nog eenvoudiger. Onder elk nieuwsbericht en op elke overzichtspagina treft u hiervoor handige links aan.

Binnenkort op Rekeninginfo.nl
Vanzelfsprekend wordt niet alleen op de vorm, maar ook op de inhoud gelet. De komende tijd zullen daarom meer spaarproducten en spaarvormen een plaats krijgen in de spaaroverzichten op Rekeninginfo.nl. Ook zal er per spaarrekening meer gedetailleerde informatie beschikbaar komen. Binnenkort wordt bovendien de links-sectie uitgebreid. Heeft u een aan sparen of aan financiƫn gerelateerde website en wilt u door Rekeninginfo.nl gelinkt worden? De redactie bekijkt elk via e-mail ontvangen verzoek. Indien u reeds naar Rekeninginfo.nl linkt en uw site voldoende relevant is, dan is de kans groot dat wij een verwijzing naar uw site opnemen. Tot slot zal ook de Rekeninginfo.nl-huisstijl opgefrist worden.

Hoogste rente deposito